Escentric Molecules

Escentric Molecules
Escentric Moleculen verleid de wereld met zijn radicale nemen geur . Nu , het gaat om het opnieuw te doen met een nieuwe benadering van het lichaam wast . En , net als voorheen, het komt allemaal neer op het molecuul .
 
Er is een body wash voor elk van onze Escentric geuren - 01 , 02 en 03 . De belangrijkste werkzame bestanddeel is Energen , die Sapindus mukorossi en Caesalpinia spinosa bevat . Een daarvan is uit de Himalaya , de andere is uit de Andes . Dat heerlijke toeval maakt het soort onweerstaanbare te denken over schaalvergroting nieuwe hoogten en de toppen van perfectie , maar het simpele feit is dit : Energen in combinatie met de geur helpt geven het product een ongekende vier - in-een actie - stimulerende en hydraterende , zoals evenals reinigen en heerlijke geur .
 
Ons lichaam wast bevatten natuurlijk verkregen materialen , zijn parabenen-vrij en volledig vrij van alle sulfaten . Ze zijn ook doorzichtig .
 
Dat detail is een subtiele maar verheugend esthetisch oogpunt - en esthetiek zijn altijd belangrijk om Escentric Molecules geweest , zo kan opnieuw worden afgeleid uit de verpakking Mij Vennootschap heeft gemaakt . De flessen coördineren met de belangrijkste kleuren - 01 paars , 02 oranje , 03 groen - uit elk van de Escentric / Molecule geur paringen dat het merk een gewaagd, grafisch nieuwe dimensie toe te voegen aan de Escentric verhaal te definiëren .

Product vergelijk (0)


Escentric 01 Body wash, Escentric Molecules

Escentric 01 Body wash, Escentric Molecules

De bodywash Escentric 01 sluit naadloos aan op de  Escentric 01 geur. Het is een houtachti..

€45,00

Escentric 02 Body wash, Escentric Molecules

Escentric 02 Body wash, Escentric Molecules

De bodywash Escentric 02 van Escentric Molecules heeft dezelfde geur als het gelijknamige parfum ..

€45,00

Escentric 03 Body wash, Escentric Molecules

Escentric 03 Body wash, Escentric Molecules

Escentric 03 bodywash past perfect bij de geuren  Escentric 03 en  Molecule 03. ..

€40,00

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3