V Canto

V Canto van Cereria Terenzi. 

De V Canto Collection is geïnspireerd door een van de mooiste liefdesverhalen ter wereld: de liefde voor je wortels en vaderland.

De familie Terenzi woont in de buurt van het Castello di Gradara, één van de oudste kastelen in Italië, al meer dan 700 jaar. Hier hebben ze hun roots, tussen de glooiende heuvels, bossen en de blauwe Adriatische zee, het is een familie van reizigers en ontdekkingsreizigers die graag na elk avontuur terugkeren naar hun huis gemaakt van geuren en kleuren dat wordt gedomineerd door de blauwe fluwelen tinten van de zee.

Vanuit deze wilde, maar prachtige omgeving, komt een groot deel van de creatieve energie en liefde voor schoonheid die alle kunstwerken van de Terenzi's onderscheidt.

Het ademen van de lucht onder de grote toren, een rijke geschiedenis en geheimen, wandelen onder de hoge muren van het kasteel, in het verleden verdedigd door de Avi met hun leven, het bouwen van kastelen in het zand op het strand en dromen terwijl je op de hoogste top van de klif staat, dit brengt ons dichter bij wat we waren en geeft ons blik door de geschiedenis.

Zelfs de Opperste dichter Dante Alighieri, een van de grootste die Italië ooit heeft gekent, koos voor deze plek om een hoofdstuk van zijn beroemdste werk te eren: De Comedia, het best bekend als de Goddelijke Komedie. Een gedicht, geschreven in terza Rima met hendecasyllabic verzen, in Florentijnse volkstaal, gecomponeerd tussen 1304 en 1321. De Comedy is één van de belangrijkste getuigen van de middeleeuwse beschaving; gekend en wereldwijd bestudeerd, wordt beschouwd als het grootste werk van de literatuur van alle tijden.

Dit werk heeft ons altijd vergezeld van jongs af aan en is nog steeds een van de meest spannende boeken om te lezen, spannend en betovert ons met zijn ontwapenende actuele manier van schilderen van de mens in zijn zuiverste vorm: zijn ziel.

Geïnspireerd door het werk en de plaatsen daarin beschreven, komt de V Canto Collection van Cereria Terenzi. Kostbare en unieke geuren die alle middeleeuwse poëzie en geschiedenis bevatten: passie, liefde, zonden, deugden, ondeugden, maar vooral waar de mensheid, zoals verteld door middel van artistieke en suggestieve geuren Paolo en Tiziana Terenzi's.

Een werk van grote stilistische inzet is dat een emotionele olfactorische reis door de geschiedenis van de menselijke natuur. Geuren te dragen als een manifest van onze diepste neigingen, van de wens om onze diepste innerlijke zelf te verkennen door de suggestieve kracht van de geur.

De geur wordt een epische reisgenoot, net als degene die Dante geleid, door de straten van de ziel om ons te tonen wat we zijn of wat we zullen worden.

Het vertelt over een eeuwige reis naar zowel de meest zuivere en gedurfde liefde die de menselijke geschiedenis ooit heeft gekend, nu ingesloten in "tien tercets" parfums die nog een verhaal beginnen te vertellen!

U bent nog altijd welkom om het Paleis van kaarsen te bewonderen, ze houden ervan u mee te nemen op een bezoek door het kasteel, beschermd door de geheime tunnels onder de berg en door machtige muren, kunt u nog altijd de echo's van de eeuwige liefde van Paolo en Francesca horen.

Product vergelijk (0)


Alibi, V Canto

Alibi, V Canto

Alibi van V Canto is een geur voor dames en heren. Alibi werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur acht..

€140,00

Amans, V Canto

Amans, V Canto

Amans van V Canto is een geur voor dames en heren. Amans werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur acht..

€140,00

Arsenico, V Canto

Arsenico, V Canto

Arsenico van V Canto is een geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum. Arsenico werd uitgebr..

€265,00

Cicuta, V Canto

Cicuta, V Canto

Cicuta van V Canto is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum..

€165,00

Cor Gentile, V Canto

Cor Gentile, V Canto

Cor Gentile van V Canto is een geur voor dames en heren. Cor Gentile werd uitgebracht in 2015. De Pa..

€140,00

Ensis, V Canto

Ensis, V Canto

Ensis van V Canto is een geur voor dames en heren. Ensis werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur acht..

€140,00

Irae, V Canto

Irae, V Canto

Irae van V Canto is een geur voor dames en heren. Irae werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur achter..

€140,00

Kashimire, V Canto

Kashimire, V Canto

Kashimire van V Canto is een geur voor dames en heren. Kashimire werd uitgebracht in 2015. De Parfum..

€140,00

Lucrethia, V Canto

Lucrethia, V Canto

Lucrethia van V Canto is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum. ..

€165,00

Magnificat, V Canto

Magnificat, V Canto

Magnificat van V Canto is een geur voor dames en heren. Magnificat werd uitgebracht in 2015. De Parf..

€140,00

Mastin, V Canto

Mastin, V Canto

Mastin van V Canto is een geur voor dames en heren. Mastin werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur ac..

€140,00

Mea Culpa, V Canto

Mea Culpa, V Canto

Mea Culpa van V Canto is een geur voor dames en heren. Mea Culpa werd uitgebracht in 2015. De Parfum..

€140,00

Mirabile, V Canto

Mirabile, V Canto

Mirabile van V Canto is een geur voor dames en heren. Mirabile werd uitgebracht in 2015. De Parfumeu..

€140,00

Weergeven 1 t/m 13 van in totaal 13